Osallistumismaksu

  • Hinta maksetaan kahdessa erässä: varausmaksu 25 % ja loppulasku 75 %.

Maksut suoritetaan maksamalla teille lähetettävät laskut eräpäiviin mennessä. Laskuun lisätään mahdolliset lisäpalvelut kuten Tunturihotellin majoitukset ja ruokailut ennen ja/ tai jälkeen vaelluksen.

Lisämaksusta etukäteisvarauksella

  • Majoitus Ylläsjärven Tunturihotellissa kahden hengen huoneissa puolihoidolla ennen ja jälkeen vaelluksen (sisältää saunan, aamupalan ja päivällisen sekä kuljetuksen vaelluksen lähtöpaikalle). Hinta vahvistetaan myöhemmin.
  • Infotilaisuuden päivällinen Ylläsjärven Tunturihotellissa 19 €/ hlö niille, jotka eivät majoittaudu hotellissa. Päivällisvaraukset tehtävä etukäteen 10.8. mennessä, puh. 040-502 6458.
  • Vaelluksen jälkeistä venyttelyä ja hierontaa Hetassa (lisätietoja ja hinnat myöhemmin oppailta)
  • Paluumatkalla keittolounas Ylläsjärven Tunturihotellissa

Peruutusehdot

Peruutukset pyydämme tekemään aina kirjallisesti Safarticalle postitse (Koskikatu 9, 96300 ROVANIEMI) tai sähköpostitse (yllas@safartica.com). Peruutus katsotaan tapahtuneeksi sillä hetkellä, jolloin tieto peruutuksesta on tullut Safarticalle.

Mikäli peruutus tapahtuu:

* viimeistään 31 vrk ennen tulopäivää, pidätämme 25 % varauksen kokonaissummasta.
* 29 – 8 vrk ennen tulopäivää, veloitamme peruutuskuluina 50 % varauksen kokonaissummasta.
* 7 – 0 vrk ennen tulopäivää, veloitamme peruutuskuluina 100 % varauksen kokonaissummasta.
* jos matka keskeytyy vaelluksen aikana mistä tahansa syystä, pidätetään koko varauksen arvo. Suosittelemme, että otat matkavakuutuksen, joka kattaa myös matkan peruuntumisen sairaus- ym. tapauksissa.

Sairastapaukset

Sairastapauksissa peruutuksista on ilmoitettava välittömästi ja lääkärintodistus on toimitettava Ylläsjärven Tunturihotellille seitsemän (7) vuorokauden kuluessa peruutuspäivästä. Sairastapauksissa veloitamme ainoastaan toimistokulut 35 €.

Vakuutukset

Yrityksellämme on toiminnan vastuuvakuutus. Suosittelemme, että otat matkavakuutuksen.

Mahdolliset muutokset matkaohjelmaan

Vaellus pyritään toteuttamaan alkuperäisen matkaohjelman mukaisesti, mutta vaellusreittien kunto, sääolosuhteet tai muut erityispiirteet voivat vaikuttaa alkuperäisen ohjelman toteutumiseen. Sää tuntureilla saattaa muuttua nopeastikin. Pidätämme oikeuden muutoksiin.