Näin löydät Tunturihotellille

Tunturihotelli sijaitsee Ylläsjärven kylässä, loistavalla paikalla aivan järven rannalla, mahtavalla näkymällä 4 km päässä sijaitsevalle Yllästunturille.

Ylläsjärvi on eläväinen matkailukylä, mutta asukkaita kylässä on vain noin 250. Kylä sijaitsee aivan Pallas-Yllästunturin kansallispuiston eteläpäässä, jonne hotellilta on matkaa pari kilometriä. Kylän palvelut kuten kauppa, posti ja grilli, sijaitsevat noin 300- 400 metrin päässä hotellilta ja sisältä hotellista voit ostaa ruoan ja juoman lisäksi matkamuistoja.

Safartican safaritoimisto toimii hotellin yhteydessä ja välinevuokraamo hotellin alakerrassa, joten pukeuduttuasi lämpimästi kelkkahaalareihin pääset takaovesta suoraan safarille! Vaellusreitit, hiihtoladut, lumikenkäily- ja talvikävelyreitti sekä moottorikelkkareitit kulkevat aivan hotellin vieressä. Muita kylän palveluja ovat mm. Ylläsjärven lähiliikunta- ja toimintapuisto, uimaranta, lintutorni, Aurinkotuvan hiihtomaa ja lasten pulkkamäet sekä tietysti hiihtokeskus gondolihisseineen. Skibussi kulkee sesonkiaikoina hotellin ovelta 4km päähän laskettelukeskukseen ja Äkäslompolon kylään, jonne matkaa Ylläksen upeaa Maisematietä pitkin kertyy noin 20 km.

Lentäen

Lennä Kittilän lentoasemalle, josta Ylläsjärvelle on noin 40km (30min).
Lentokenttäbussi: Rundgren

Autolla

Aja autolla tietä 21/E8 Kolariin ja käänny oikealle (tie nro 939) Ylläsjärvelle tai vaihtoehtoisesti 10 km Kolarin jälkeen tielle nro 940 Äkäslompoloon. Rovaniemeltä pääsee myös tietä nro. 79 Kittilään, jolloin Kittilän keskustan jälkeen kääntyy vasemmalle Ylläsjärvelle tie nro. 939.

Junalla Kolariin

Hyppää yöjunaan Kolarin rautatieasemalle, joka sijaitsee 35km päässä Ylläsjärveltä. Rautatieasemalta kulkee linja-auto Ylläsjärvelle.

Bussilla

Erkki Peuraniemi ajaa suoraa linjaa 4-tietä Helsingistä Ylläkselle, aivan hotellin etuovelle
Onnibus Oulusta
Matkahuolto
Eskelisen Lapin Linjat

Taksit

Ylläksen taksi 016 106 422